Cum cumpăr

Modalităti de plată:

Visa    Mastercard    American Express    Apple Pay    Google Pay    Shop Pay 

Comanda se poate face prin:
 Plata online prin Card

 • Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).
 • Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla VISA (Classic și Electron),  MASTERCARD si American Express.
  Visa Mastercard American Express 
  Visa Mastercard American Express
 • Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
 • Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:
  - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);
  - data de expirare;
  - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.
 • Mai poti plăti deasemenea prin următoarele aplicati:
  Apple Pay Google Pay Shop Pay
  Apple Pay Google Pay Shop Pay

• Tranzacțiile se fac în RON, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

• Daca doriti sa schinbati modalitatea de plata nu trebuie decit sa selectati moneda cu care doriti sa platiti din meniul plutitor din josul pagini din partea stinga 
• Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 15 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati variantele dorite si metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

Va multumim si vă urăm spor la cumpărăturii😍📦🎉